Samen met je Capgemini-team help je onze klanten om complexe data-, proces- en digitaliseringsvraagstukken op te lossen. Bij Capgemini ondersteunen we onze klanten met het beter inrichten en optimaliseren van hun organisatie. Dit doen we onder andere door het uitvoeren van impactanalyses, analyseren van klantbehoeften en het implementeren van nieuwe systemen en technologie en introduceren van andere werkwijzen.

Opdrachten duren gemiddeld een jaar, dus je kijkt in korte tijd in veel verschillende keukens: van ministeries tot ziekenhuizen en van retailers tot hightech manufacturers. Hier werk je aan relevante (proces- en IT-) innovaties, bijvoorbeeld met Low-code tooling, data science of de implementatie van space planning bij een retailer. Tijdens een opdracht werk je in het team van de opdrachtgever. Dit kunnen Capgemini collega’s zijn en vaak zijn dit teamleden die bij de opdrachtgever werken als business analist, architect, scrummaster of ontwikkelaar. Genoeg mensen om mee te sparren dus. Bovendien hebben we met ons “All-You-Can-Train" programma alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je doet dit als junior business analist in de afdeling BTS (Business Technology Services), altijd op het snijvlak tussen de Business en de IT bij onze klanten.

Met andere woorden: Kom naar onze BTS Hireday op 8 juni en ervaar wat je als Young Professional binnen BTS kunt doen!

Een leuke functie?... √ Check!
Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √ Check!
Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Dubbel Check!

Wil jij in één dag laten zien wat je kunt, ontdekken wat de rol junior Business Analist kan bieden en de volgende dag direct een contract ontvangen? Schrijf je in en laat ons zien waarom we JOU aan boord moeten nemen.

Tijdens deze dag zul je ervaren hoe het is om een consultant te zijn binnen BTS.
Hoe ziet het programma eruit? De ochtend begint met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini Business Technology Services. Daarna ga je in een groep aan de slag met een casus, delen twee Young Professionals hun verhaal over hoe ze tot nu toe het werken bij Capgemini ervaren en ga je in gesprek om te kijken of Capgemini een toekomstige collega in je ziet. We sluiten de ochtend vervolgens af met een gezellige lunch.

Wie ben jij?

• Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring; je bent nieuwsgierig aangelegd, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en leert graag nieuwe dingen.
• Je werkt graag in teamverband en samen met klanten aan het oplossen van hun vraagstukken.
• Je kunt in de komende maanden starten als junior business analist

Waar & wanneer?

Datum: Woensdag 8 juni 2022
Tijd: vanaf 08:30 uur tot 13:00 uur
Locatie: Capgemini Utrecht
Ben jij nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Dan zien we je sollicitatie (CV en korte motivatie) graag tegemoet!

Voor deze selectie dag is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom zullen we je vragen om uiterlijk in het weekeinde van 4 en 5 juni een online assessment te maken. Op basis van dit assessment vindt de selectie plaats en hoor je dinsdag 7 juni of wij je zullen uitnodigen.