22 februari 2024, Utrecht Leidsche Rijn 🌟

Ontdek de Toekomst van Business Agility en Management Consulting bij Capgemini Invent! 

Ben je gepassioneerd over agile transformaties en geïnteresseerd in management consulting technieken? Zoek je naar een unieke kans om te netwerken en inzichten te delen met like-minded professionals? Dan is de Business Agility Netwerkborrel van Capgemini Invent dé plek voor jou! 

📅 Wanneer?

22 februari 2024 

🕔 Tijd:

17:00 - 18:30 

📍 Waar?

Capgemini kantoor, Leidsche Rijn, Utrecht 

Wat kun je verwachten? 

🌐 Inspirerende Gesprekken: Leer van de ervaringen van Capgemini Invent in toonaangevende agile transformatieprojecten. 

💡 Diepgaande Inzichten: Ontdek hoe wij bedrijfsprocessen stroomlijnen en onze klanten adviseren over het opzetten van Agile Portfolio Management, Obeya en Agile Leadership. 

🤝 Netwerken met Professionals: Ontmoet en wissel ideeën uit met onze consultants, die ervaring hebben in diverse marktsegmenten. 

🥂 Een Gezellige Sfeer: Geniet van een informele setting waar kennis en ervaringen gedeeld worden onder het genot van een drankje. 

De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je erbij bent! Meld je uiterlijk vrijdag 16 februari aan via het onderstaande inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je meer informatie over het evenement en wat je kunt verwachten.

We zijn als Business Agility team enthousiast om onze kennis en ervaring met je te delen en kijken uit naar een inspirerende bijeenkomst! 

Schrijf je hier in