Ben jij een Young Professional en ben jij de binnen Package Based Solutions (PBS) één van de nieuwe SAP Lead consultant van de toekomst ? Kom naar onze PBS SAP Hire Day op 17 maart 2022 en ervaar wat je als consultant binnen SAP kunt doen!
Een leuke functie?... √ Check!
Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √ Check!
Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Dubbel Check!
Wil jij in één dag laten zien wat je kunt, ontdekken wat PBS jou als junior SAP consultant kan bieden en de volgende dag direct een contract ontvangen? Schrijf je in en wie weet loop jij dezelfde dag nog met een contract naar huis.
Tijdens deze dag zul je ervaren hoe het is om een consultant te zijn binnen PBS. Vanuit een SAP Retail case leer je na te denken over hoe je een systeem configureert en welke processen je daarvoor in kaart moet brengen. Dat je graag verder wilt binnen SAP wist je al, maar zijn wij ook de werkgever voor jou? Dat zul je tijdens deze dag ervaren. Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Is er een match? Dan bieden we je binnen 24 uur na deze dag een contract aan.
Hoe ziet het programma eruit? De dag begint met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini Package Based Solutions. Daarna ga aan de slag met een case, delen twee Young Professionals hun verhaal over hoe ze tot nu toe het werken bij Capgemini ervaren en ga je in gesprek om te kijken of Capgemini een toekomstige collega in je ziet. We sluiten de dag vervolgens af met een gezellige borrel.

Wie ben jij?

- Je hebt jouw hbo/wo studie (bijna) afgerond
- Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring;Je bent nieuwsgierig aangelegd, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en leert graag nieuwe dingen.
- Je werkt graag in teamverband en samen met klanten aan het oplossen van hun vraagstukken.
- Je kunt per 1 april 2022 starten als junior SAP consultant.

Waar en wanneer?

Datum: 17 maart 2022
Tijd: vanaf 10:00 uur
Locatie: Utrecht Leidsche Rijn

Interesse?

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Dan zien we je sollicitatie (CV en korte motivatie) graag tegemoet!
Voor deze selectiedag is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom zullen we je vragen om in uiterlijk in het weekeinde van 12 en 13 maart een online assessment te maken. Op basis van dit assessment vindt de selectie plaats en hoor je woensdag 16 maart of wij je zullen uitnodigen.