Wil jij in één dag laten zien wat je kunt, ontdekken wat Capgemini Engineering jou als junior software engineer kan bieden en de dezelfde dag direct een contract ontvangen? Schrijf je in en laat ons zien waarom we JOU aan boord moeten nemen.

Als software engineer hou je je bezig met programmeren in verschillende programmeertalen zoals Java, Python en C++. Je zal codes schrijven en deze implementeren waarbij je onder andere applicaties zal ontwerpen en bouwen. Of je zult codes automotiseren door CI/CD (Continuous Integration/ Continuous Delivery) toe te passen. Dit allemaal voer je uit voor interessante organisaties zoals: bijvoorbeeld ASML, Philips, Vanderlande, Bosch en de NS.

Je wisselt dus regelmatig van project. Naast het werk voor onze opdrachtgevers volg je trainingen, waardoor je volop de kans krijgt om nieuwe skills te ontwikkelen. Zo zal je je eerste 2 weken het OHIO opleidingsprogramma volgen en in korte tijd worden klaargestoomd voor het werk als software engineer.

Tijdens deze dag zul je ervaren hoe het is om een consultant te zijn binnen de divisie Technical Applications binnen Capgemini Engineering. Als Young professional bij Capgemini Engineering krijg je de kans om in verschillende omgevingen te werken, jezelf te blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen!

Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini en Capgemini Engineering als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Is er een match? Dan bieden we jou dezelfde dag nog een contract aan!

Hoe ziet het programma eruit? Het event vindt plaats op 28 februari op het kantoor in Eindhoven (Limburglaan 24, 5652 AA). De dag begint om 10:00 uur met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini en het software engineering team. Er zal ook een Young professional aansluiten die meer zal vertellen over hoe hij het werken bij Capgemini Engineering ervaart. Vervolgens ga je aan de slag met een case en zal er een gezamenlijke lunch plaatsvinden. Tot slot zul je in gesprek gaan om te kijken of Capgemini Engineering een toekomstige collega in je ziet. Het evenement zal tot ongeveer 15.00 uur duren. 

Wie ben jij?

• Je hebt jouw hbo/wo studie (bijna) afgerond.

• Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.

• Interesse in het werken met C#, C++, Java of Python.

• Je kunt per 1 maart of 1 april 2023 starten als Junior Software Engineer.

Schrijf je hier in