Ben jij klaar voor jouw carrière als Junior Test Automation Engineer? Dan is dit je kans. Kom er tijdens de In-House dag op 16 maart in één dag achter wat een baan bij Capgemini jou kan bieden. Zijn wij de ideale match? Dan loop je dezelfde dag nog met een contract de deur uit.

Als Technical Test Automation Engineer ga jij aan de slag met alle mogelijke soorten tests die je maar kan bedenken. Van hardware tot software testen, manuele tot volledig geautomatiseerde testen. Met jouw skills ga je aan de slag voor interessante organisaties zoals ASML, Philips, Vanderlance, Bosch en de NS. Hier implementeer je frameworks, wordt je bedreven in model based testing, schrijf je scripts, tuig je de testarchitectuur op of ontwikkel je maatwerkoplossingen.

Wat kan ik verwachten tijdens de In-House dag?

Tijdens deze dag maak je kennis met het bedrijf, onze mensen, de cultuur en de sfeer binnen Capgemini Engineering. Door het maken van een case ervaar je hoe het is om als consultant binnen de Testing divisie te werken. Als het een match is bieden wij jou dezelfde dag nog een contract aan!

Voor wie is de Junior Test Automation Engineer In-House dag?

  • Je hebt jouw HBO/WO (bijna) afgerond
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring
  • Je kunt per 1 april of 1 mei 2023 starten als Junior Test Automation Engineer 
  • Interesse in het werken met softwareontwikkeling, bij voorkeur met Python, C, C++, C#, Java, Arduino en Raspberry Pi 
  • Een sterke interesse in de High-Tech wereld

Hoe ziet de dag eruit?

09:45 – 10:00 Inloop

10:00 – 10:45 Introductie

10:45 – 12:15 Case 

12:15 – 12:45 Pauze

12:45 – 14:45 Case bespreking & speed dates

14:45 – 15:30 Afsluiting & goodiebag 

Locatie

Tijdens de Junior Test Automation Engineer In-House dag verwelkomen we je in ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht

Geïnteresseerd?

Ben jij er klaar voor om je carrière met een vliegende start af te trappen als Junior Test Automation Engineer bij Capgemini Engineering? Schrijf je dan in en wie weet zijn wij de ideale match.

Schrijf je hier in