Ben je net afgestudeerd of young professional? Heb je interesse in vraagstukken op het gebied van strategie, processen, mensen en technologie en ben je benieuwd hoe het is om bij een Consultancy organisatie te werken? Meld je dan aan voor onze Women in Consulting Inhouseday op 25 november 2022. Hier maak je op een informele manier kennis met Capgemini Invent en ervaar je wat wij doen als Consultancy organisatie.

Tijdens de Women in Consulting Inhouseday vertellen we je alles over Capgemini Invent, wie we zijn, wat we doen en waarom het zo gaaf is om bij ons te werken! We nemen je mee door de verschillende teams en carrière mogelijkheden. Maar, je gaat ook zelf aan de slag! We dagen jou en de andere deelnemers uit met een case. Gedurende de dag en tijdens de case word je begeleid door onze consultants. Zo ervaar je zelf hoe het is om als consultant bij Capgemini Invent te werken.

We vinden het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Capgemini Invent, daarom geven we graag uitgebreid antwoord op al jouw vragen. Hoe ziet het programma eruit? De dag begint om 12:30 uur met een heerlijke lunch en kennismaking. Daarna krijg je een presentatie over Capgemini Invent en uitleg over de verschillende teams en hun projecten. Dan is het tijd voor actie en zul je verschillende consultants ontmoeten die je door ons hoofdkantoor meenemen en aan de slag gaan met de case. We sluiten de dag vervolgens rond 17:00 uur af met een gezellige borrel!

Kortom, ben jij je aan het oriënteren op een leuke baan in Management Consultancy? En ben je benieuwd of een carrière bij Capgemini Invent iets voor jou is? Ontdek het tijdens onze Inhouseday!

Schrijf je in voor deze Inhouseday door je CV vóór 24 november 2022 te uploaden.

Voor vragen mail: [email protected] & [email protected]

Schrijf je hier in