Ontdek jouw toekomst in digitale transformaties

Hey student of starter! Zoek jij een carrière in strategie en transformatie, applicaties en technologie, engineering, data of bedrijfsvoering? Kom naar de Capgemini XperienceDay en ontdek waar jouw toekomst ligt.
Let op: plekken zijn beperkt, dus schrijf je optijd in. 

Kickstart van je carrière

Aan de start van je loopbaan weet je vaak nog niet precies wat je wil. Logisch. Veel ervaringen opdoen is dan het beste wat je kunt doen. Op de XperienceDay maak je kennis met de verschillende richtingen in strategie en transformatie, applicaties en technologie, engineering, data of bedrijfsvoering. Zo ontdek je écht wat bij jou past en Capgemini helpt je hierbij.

Zien, doen en beleven

De Capgemini XperienceDay is een bomvolle dag die je niet snel zult vergeten. Je ziet de hele organisatie en álle disciplines waar je je tanden in kunt zetten. Van cloud, kunstmatige intelligentie voor data, connectiviteit, software, digitale engineering, cybersecurity, platforms tot en met management consultancy. Naast zien en beleven, proef je ook van de praktijk: je spreekt met consultants die werkzaam zijn binnen één van de afdelingen van Capgemini en via een case ervaar je hoe uitdagend het is om te werken bij Capgemini.

Jouw XperienceDay | Programma

  • 12:00 uur Lunch
  • 13:00 uur Introductie & opening
  • 13:30 uur Speeddates
  • 15:00 uur Koffiebreak
  • 15:30 uur Rondleiding
  • 16:00 uur Case
  • 17:00 uur Afsluiting + netwekborrel
Klaar om jouw toekomst in digitale transformatie te ontdekken? Meld je dan snel aan. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Je kunt je inschrijven tot en met 13 maart 2024!

Minimale vereiste is een (afgeronde) HBO opleiding en de beheersing van de Nederlandse taal (B2 niveau).

Hoi! Ik ben Juliana en dankzij de XperienceDay kan ik nu met trots zeggen al 1 jaar werkzaam te zijn bij Capgemini! Hoe dit is gegeaan? Let me tell you… De naam Capgemini prijkte regelmatig bovenaan mijn lijst van potentiële werkgevers. Tijdens mijn studie kwam Capgemini regelmatig langs maar ik wilde meer dan alleen verhalen horen; ik wilde het zelf ervaren. De XperienceDay was dé manier om hierachter te komen. ‌ Ik herinner me nog de opwinding en nervositeit terwijl ik het kantoor binnenliep. Zou dit bedrijf echt aan mijn verwachtingen voldoen? Maar al snel werd ik ondergedompeld in een wereld van innovatie en ruimte voor zelfontwikkeling. Het was een dag vol boeiende gesprekken met gemotiveerde toekomstige collega's en inzichten die me echt lieten begrijpen wat een dagelijkse routine bij Capgemini inhield. ‌ Daarom heb ik na mijn master, en een onvergetelijk tussenjaar, besloten om de sprong te wagen en te solliciteren. En ik ben aangenomen! ‌ Leuk weetje: Als een volledig geïntegreerd lid van Capgemini ben ik nog steeds betrokken bij de XperienceDay, maar nu als coach. Het is geweldig om enthousiaste en nieuwsgierige mensen - zoals ik ooit was - te leiden door mijn huidige werkplek en te helpen met hun carrière keuzes. ‌ Capgemini heeft me niet alleen geholpen bij het ontwikkelen van mijn vaktechnische vaardigheden maar heeft me ook aan een waardevolle gemeenschap van toegewijde individuen geïntroduceerd die allemaal streven naar innovatie en succes. ‌ Het was mijn nieuwsgierigheid die me ooit naar de Xperience Day bracht, en nu ben ik er blij op om anderen te helpen hun eigen reis te beginnen bij Capgemini. ‌

Juliana

Junior Integration Engineer

Tijdens de XperienceDay verwolkomen wij je op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Benieuwd? Kijk dan alvast de kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht

job alert

Ontvang de laatste vacatures