Ontdek jouw toekomst in IT of Engineering

Hey student of starter! Zoek jij een carrière in IT of Engineering? Kom naar de Capgemini XperienceDay en ontdek waar jouw toekomst ligt.
Let op: plekken zijn beperkt, dus schrijf je optijd in. 

Kickstart van je carrière

Aan de start van je loopbaan weet je vaak nog niet precies wat je wil. Logisch. Veel ervaringen opdoen is dan het beste wat je kunt doen. Op de XperienceDay maak je kennis met de verschillende richtingen in IT. Zo ontdek je écht wat bij jou past en Capgemini helpt je hierbij.

Zien, doen en beleven

De Capgemini XperienceDay is een bomvolle dag die je niet snel zult vergeten. Je ziet de hele organisatie en álle disciplines waar je je tanden in kunt zetten. Van Cloud en AI, tot IoT, Engineering en Cyber Security. Naast zien en beleven, proef je ook van de praktijk: via een case ervaar je hoe uitdagend het is om te werken bij Capgemini.

Jouw XperienceDay | Programma

12:00 uur            Inloop & lunch

13:00 uur            Introductie & opening

13:30 uur            Speeddates

15:00 uur            Koffie en Snack

15:30 uur            Rondleiding AIE

16:00 uur            Case bij de AIE

16:45 uur            Afsluiting + goodiebag

17:00 uur            Netwerkborrel

Klaar om jouw toekomst in IT of Engineering te ontdekken? Meld je dan snel aan. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Je kunt je inschrijven tot en met 9 februari 2024!
Minimale vereiste is een (afgeronde) HBO opleiding en de beheersing van de Nederlandse taal (B2 niveau).
Tijdens de XperienceDay verwolkomen wij je op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Benieuwd? Kijk dan alvast de kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht

job alert

Ontvang de laatste vacatures