Eerlijk is eerlijk, je werkt natuurlijk niet voor niks. Daar mag wel wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou een groot aantal individuele keuzemogelijkheden op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Zo kun je voor een groot deel zelf jouw arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen.

Salaris

Binnen Capgemini werken wij met grades. Een grade geeft de mate van senioriteit weer binnen Capgemini en dienst als basis voor het bepalen van jouw salaris. Ga je bij ons aan de slag? Dan kennen wij jou bij de start van je carrière een van onze zes grades toe. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Een grade staat los van een plek binnen de organisatie. Dat betekent dat je écht erkenning krijgt voor individuele ontwikkeling, kennis, ervaring en niveau. En dus niet voor een positie binnen de lijn hiërarchie.

Onze zes grades zijn:
  • Associate (A)
  • Consultant (B)
  • Senior consultant (C)
  • Managing consultant (D)
  • Principal consultant (E)
  • Vice president (F)

Mobiliteit

Als consultant werk je geregeld voor verschillende opdrachtgevers over het land verspreid. Daarom krijgt iedere medewerker bij ons een mobiliteitsvergoeding. Hoe je deze mobiliteitsvergoeding besteedt? Dat bepaal je zelf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leaseauto, een kilometervergoeding voor je eigen auto of een NS Businesscard. Maar je kunt het bedrag ook bruto laten uitbetalen.

Pensioen

Iedere medewerker heeft bij ons een pensioenregeling. Hiervoor kennen wij een eigen pensioenfonds, namelijk Stichting Pensioenfonds Capgemini Nederland. De pensioenregeling is premievrij. Dat betekent dat je zelf niets inlegt. Maar wil je zelf ook bijdragen en zo je pensioen verder aanvullen? Dan kun je gebruikmaken van de vrijwillige pensioenregeling.

Flexwerken

Eerst de kinderen naar school brengen voor je naar kantoor gaat? Of vroeg beginnen zodat je na het werk nog lekker kan sporten? Je krijgt bij ons alle vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Daarbij kun je met de laptop, simkaart en connectiviteitsvergoeding die je krijgt, overal inloggen. Uiteraard is het wel handig om je tijden en werkplek altijd even af te stemmen met de opdrachtgever waarvoor je werkt.

Verlof

Ga je fulltime aan de slag? Dan heb je bij ons recht op 20 wettelijke en 6 bovenwettelijke vakantiedagen per kalenderjaar. Daarbij keren wij één keer per jaar een vakantietoeslag uit. Daarnaast ben je natuurlijk vrij op alle nationale feestdagen en kennen wij bij Capgemini onder andere ook bijzonder betaald verlof, zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof.
job alert

Ontvang de laatste vacatures