Aishwarya – in kort Aish – is al bijna 5 jaar in dienst bij Capgemini en bekleedt naast haar rol als Software Engineer nog veel meer rollen zoals IoT-trainer, Frontend Developer en event organizer voor de Nederlandse Game Community. Op 2 oktober 2021 heeft het Capgemini Game Festival plaatsgevonden waar zij, naast fanatieke gamer, de rol had van razende reporter!

“Ik heb naar dit evenement uitgekeken, en wat was het bijzonder, vooral de F1 simulator. Hoe vet om een keer in de stoel van een F1 racer te kruipen?!”.

Avonden vol plezier

Aish heeft de gezellige speleltjes avonden tijdens Corona gemist: “De komst van Corona heeft de Game Community hard geraakt. We waren gewend om samen te komen. Consollerspellen en bordspellen online spelen is niet hetzelfde.De behoefte aan onderling contact tussen collega’s is hoog. Je leert zo nieuwe spellen kennen en wordt steeds beter. We zijn inmiddels een soort grote vriendenclub geworden.”
Aishwarya Dhall

Esports

Aish is van mening dat de interesse in Esports zal toenemen. Nu merkt ze vooral dat de mensen die Esports beoefenen al groepjes hebben waardoor de behoefte aan onderling afspreken met collega’s minder hoog is. “Het was bijzonder om te zien dat iedereen tijdens het evenement geboeid was, vooral toen het Counterstrike team op het grote scherm speelde, dit was onvergetelijk!”

Personal facts

  • Naam: Aishwarya Dhall
  • Functie: Frontend Developer
  • Favoriete spellen: Hearthstone, Mario kart & Mario party
Toekomst van gamen binnen Capgemini: Game Championships organiseren voor klanten en in de aanloop daarnaartoe trainingen geven.

Personal note: Aish is een geboren developer. Ze houdt van strategiespelletjes en puzzeltjes: “Het is voor mij net als een code. Je moet het uitvogelen, efficienter maken en het probleem (monster) verslaan.”
job alert

Ontvang de laatste vacatures