Dit jaar wordt voor de 7e keer op rij de Rising Talent award uitgereikt! ūüŹÜ

Woensdag 15 december strijden Frederique Lambers, Pervin Celik, Asma Cherni, Kilian Toelge, Chantal Schot, Coco Leysner, Merel Slingenberg en Rachelle Miltenburg.

Van meer dan honderd naar acht

Alle genomineerde collega’s kregen de kans om een motivatie in te sturen waarom zij deze award verdienen. Vervolgens heeft de speciaal geselecteerde 10-koppige jury, bestaande uit Capgemini collega’s, op basis van de ingezonden motivaties een selectie gemaakt. Er zijn acht finalisten overgebleven die op woendag 15 december de strijd met elkaar aangaan tijdens de finale.
Bij het nemen van de beslissing heeft de jury de kandidaten op verschillende onderdelen beoordeeld:
- De substanti√ęle bijdrage die hij of zij geleverd heeft aan de organisatie;
- De uitzonderlijke prestatie(s) die hij of zij geleverd heeft aan de organisatie;
- De uitzonderlijk (snelle) ontwikkeling die hij of zij heeft doorgemaakt;
- Zijn of haar bijdrage aan innovatieve projecten;
- En de manier van samenwerking met collega’s.

Maak kennis met de finalisten van 2021

Dit jaar werden Frederique Lambers, Pervin Celik, Asma Cherni, Kilian Toelge, Chantal Schot, Coco Leysner, Merel Slingenberg en Rachelle Miltenburg gekozen tot de gelukkigen. Tijdens de finale geven zij elk een pitch van vierminuten, waarin ze proberen de jury te overtuigen waarom zij de Rising Talent award 2021 moeten winnen.
De jury kiest slechts drie deelnemers voor de beslissende finaleronde. Tijdens deze ronde krijgen zij nog één keer de kans om het publiek te overtuigen door een gesprek aan te gaan met de gastheer van de avond. Uiteindelijk vindt er een beslissende stemronde plaatst wie er met de felbegeerde titel vandoor gaat.

Wat te doen met ‚ā¨10.000?

De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van maar liefst ‚ā¨10.000,-. Het prijzengeld mag naar eigen inzicht worden besteed. Er zijn echter enkele uitsluitingen, zoals verre vakanties, extravagante winkeluitstapjes of een nieuwe auto. Het geld is bedoeld om de winnaar te helpen zich verder te ontwikkelen als een professional in zijn vakgebied. Dit kan betekenen dat je het geld gebruikt om je in te schrijven voor een cursus in het buitenland, om een interessant tech-evenement bij te wonen of nieuwe technologie√ęn aan te schaffen.
job alert

Ontvang de laatste vacatures