Nieuws

Young Professional of the Year 2021

Ieder jaar wordt bij Capgemini Nederland een Young Professional of the Year benoemd en dit jaar was Coco Leysner de winnares! Hoe is het om deze enorme titel te winnen en wat wil ze doen met het bijbehorende prijzengeld? Coco vertelt ons er alles over.

Architecture
Nieuws

‘Of ik de Women in Tech award win of niet, ik blijf me inzetten voor vrouwen’

Een rolmodel voor vrouwen in tech. Wijke Hamer – enterprise business architect bij Capgemini – was het zonder dat ze het door had. Dankzij haar nominatie voor Women in Tech kwam ze erachter. Lees hier over Wijkes ervaringen in tech.

Nieuws

Rising Talent award 2021

Dit jaar wordt voor de 7e keer op rij de Rising Talent Award uitgereikt. Op 1 juni 2021 hebben alle medewerkers van Capgemini Nederland de kans gekregen om hun favoriete collega te nomineren. Meer dan 120 collega’s werden voorgedragen door hun manager of collega's.

Nieuws

‘Ik wil altijd blijven doorgroeien – en hier kán dat!'

Intensief samenwerken met klanten en teamleden – haar nieuwe rol als Engagement Manager is ‘mensenmens’ Wendy Hos op het lijf geschreven. En ze heeft besloten: ze gaat hier écht goed in worden.

Nieuws

Straight Pride 51 weken per jaar

Door bewustwording over de issues waar professionals die toch nét wat “anders” zijn tegenaan kunnen lopen, kun je er als bedrijf voor zorgen dat werknemers zich nog meer thuis voelen. Een community als Rainbow Network binnen Capgemini kan helpen dit bewustzijn te vergroten.

Nieuws

De Rainbow Community binnen Capgemini Nederland

Het is goed dat er aandacht is voor LGBTIQ+ diversiteit. Er zijn nog steeds veel hokjes en vooroordelen. Als je daarover in gesprek kunt gaan, merk je dat ook mensen die er negatief over denken, meer oog krijgen voor de persoon in plaats van de geaardheid. Welkom bij de Rainbow Community binnen Capgemini.

Nieuws

‘SAP biedt veel aanknopingspunten voor een duurzamere bedrijfsvoering’

Linda Naber, SAP sustainability transformation expert, helpt bedrijven transformeren naar een duurzamere bedrijfsvoering en nieuwe businessmodellen. Met scherpe vragen, zachte hand en nieuwe technologieën leidt ze klanten naar de toekomst.

Nieuws

Gamen brengt ons samen

De Game Community binnen Capgemini is opgezet als initiatief om het contact onder collega’s te versterken en de passie voor het spelen van spellen met elkaar te delen. Aish maakt zich er hard voor om na Corona weer leuke avonden te organiseren!

job alert

Ontvang de laatste vacatures