Nieuws

Onze tips voor een goede sollicitatiebrief

Heb je vacature gevonden die je erg leuk lijkt? Dan wil je natuurlijk op gesprek uitgenodigd worden. Een pakkende sollicitatiebrief gaat daar zeker bij helpen. Met deze tips zorg je ervoor dat je de aandacht trekt van onze recruiters!

Nieuws

Capgemini scoort hoog bij de 25 LinkedIn Top Companies in 2021

Capgemini heeft een eervolle tweede plek gekregen in de LinkedIn Top Companies: een lijst met 25 bedrijven waar werknemers hun carrières het beste kunnen ontwikkelen. In deze blog geeft Tineke Meints, HR Director Capgemini Nederland, haar reactie op de positie en de ontwikkelingsmogelijkheden van Capgemini.

Nieuws

De woensdagavond training: hoe en waarom werkt het?

Onze collega’s delen graag hun ervaringen, deze week is het de beurt aan Hans van Rijs. Lees hier zijn verhaal!

Nieuws

‘Heb je een goed idee? Laat het horen en maak het werkelijkheid’

Daag mensen uit om met nieuwe ideeën te komen. En geef ze alle ruimte om hun plannen in de praktijk te brengen. Afdelingsmanager Jan-Edwin Maneschijn wakkert graag het ondernemerschap aan bij zijn medewerkers. Met succes. ‘Ik zie mensen hier heel hard groeien.’

Nieuws

‘Van ervaren expert tot young professional: iedereen kan voor de groep komen staan’

Geboren uit passie voor IT. Uitgegroeid tot populaire sessies om kennis te delen en ideeën te bedenken. De Wednesday Evening Trainings zijn op een prettige manier uit de hand gelopen, zegt initiator Hans van Rijs.

Nieuws

Young Professional of the Year 2021

Ieder jaar wordt bij Capgemini Nederland een Young Professional of the Year benoemd en dit jaar was Coco Leysner de winnares! Hoe is het om deze enorme titel te winnen en wat wil ze doen met het bijbehorende prijzengeld? Coco vertelt ons er alles over.

Architecture
Nieuws

‘Of ik de Women in Tech award win of niet, ik blijf me inzetten voor vrouwen’

Een rolmodel voor vrouwen in tech. Wijke Hamer – enterprise business architect bij Capgemini – was het zonder dat ze het door had. Dankzij haar nominatie voor Women in Tech kwam ze erachter. Lees hier over Wijkes ervaringen in tech.

Nieuws

Rising Talent award 2021

Dit jaar wordt voor de 7e keer op rij de Rising Talent Award uitgereikt. Op 1 juni 2021 hebben alle medewerkers van Capgemini Nederland de kans gekregen om hun favoriete collega te nomineren. Meer dan 120 collega’s werden voorgedragen door hun manager of collega's.

Nieuws

Straight Pride 51 weken per jaar

Door bewustwording over de issues waar professionals die toch nét wat “anders” zijn tegenaan kunnen lopen, kun je er als bedrijf voor zorgen dat werknemers zich nog meer thuis voelen. Een community als Rainbow Network binnen Capgemini kan helpen dit bewustzijn te vergroten.

Nieuws

De Rainbow Community binnen Capgemini Nederland

Het is goed dat er aandacht is voor LGBTIQ+ diversiteit. Er zijn nog steeds veel hokjes en vooroordelen. Als je daarover in gesprek kunt gaan, merk je dat ook mensen die er negatief over denken, meer oog krijgen voor de persoon in plaats van de geaardheid. Welkom bij de Rainbow Community binnen Capgemini.

Nieuws

Gamen brengt ons samen

De Game Community binnen Capgemini is opgezet als initiatief om het contact onder collega’s te versterken en de passie voor het spelen van spellen met elkaar te delen. Aish maakt zich er hard voor om na Corona weer leuke avonden te organiseren!

job alert

Ontvang de laatste vacatures