Testing
Tech Talk

Mede dankzij Chantal vlieg jij straks nog sneller naar Spanje

Kortere vliegroutes? Da’s winst voor passagiers en milieu, schrijft Chantal Arkema in deze blog. De test automation engineer (en houder van een vliegbrevet) bouwt mee aan een nieuw luchtverkeersleidingsysteem.

Testing

'Ik kan hier mijn nieuwsgierigheid volgen'

Professionele groei, focus op ICT, goede samenwerking én ruimte voor moederschap. In haar werk voor Capgemini weet Lead Testautomatisering Sabine Vloet-Kouwenhoven het allemaal te combineren.

Development
Testing

‘Ik krijg de vrijheid om mijn eigen pad te vinden’

Zijn loopbaan uitstippelen? Dat is niks voor Matthijs van Boven. ‘Ik denk pas na over de volgende stap wanneer ik mijn huidige werk niet uitdagend meer vind.’ Met die insteek begon hij in 2017 bij Capgemini. En groeide hij in no time door tot senior agile tester, Deputy Lead van het Agile/DevOps Testing-cluster én counselor van negen collega’s.

Testing

‘Ik kan me helemaal in deze klus verliezen’

Lekker puzzelen, laat dat maar aan Ingmar Goudt over. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water als Test Automation Engineer bij bol.com. Een opdrachtgever waarbij hij zijn tanden mag zetten in het warehousemanagementsysteem van een van de gloednieuwe, kolossale magazijnen van de webshopgigant. ‘Een lekker complexe klus waarbij je direct resultaat ziet van je werk.’

Testing

‘In mijn nieuwe rol wil ik ons nóg klantgerichter maken’

Obstakels zijn er om te overwinnen, vindt Margreet Theunis. En zij stelt daar de juiste teams voor samen. Tot voor kort als project-, programma- en engagementmanager. Nu als Practice Head Quality and Engagement Management. ‘Capgemini ís al heel klantgericht. Maar in deze rol kan ik ons daar nog sterker in maken.’

Testing

‘Ik heb me in sneltreinvaart ontwikkeld’

Hij was een ‘SAP-groentje’ toen Sebastiaan Zeeman instapte in een groot NS-project. Zijn missie: zoveel mogelijk leren. Al snel was hij Senior Testconsultant. Hoe ging hij de uitdaging aan?

Testing

‘Hier werken is echt super voor mijn ontwikkeling’

Het was haar eerste grote klus. Bij digitale overheid startte Emmelie Hense in 2017 als junior tester. Sindsdien speelt ze een rol in meerdere digitale veranderingen. Zó goed dat ze inmiddels Test Lead is.

Testing

‘De tool neemt planners werk uit handen én is minder foutgevoelig'

Groeien én efficiënter werken. Bij Jumbo bijt het één het ander niet. Testmanager Jeroen Kuijper maakt het werk van de planners van de supermarktketen een beetje makkelijker.

Testing

‘Wat een uitdaging, daar krijg ik energie van’

Agile IT rondom onze rechtsspraak. Test lead Ralf van der Ven droeg van dichtbij mee aan de cultuuromslag die hiervoor nodig was. Lees over de rol van Ralf tijdens deze ‘megaklus’ van vier jaar bij een grote overheidsorganisatie.

job alert

Ontvang de laatste vacatures