Cybersecurity

‘Veiligheid is voor mij de basis van een vrije, respectvolle samenleving.’

Werken bij Capgemini betekent voor Siebe Vaartjes: bijdragen aan een veiliger Nederland. Als Senior Business Analist ontwikkelt hij voor opdrachtgevers in het veiligheidsdomein oplossingen voor informatiegestuurd werken. Want als je weet wat de dreiging is en waar die dreiging kan optreden, kun je er sneller iets tegen doen.

Cybersecurity

'Dit IT-systeem was als een klushuis'

Hun kerstvakantie verliep anders dan verwacht. Security-experts Jeroen, Joep en Marc haastten zich eind 2021 naar Scandinavië: daar was een nieuwe Capgemini-klant zojuist ernstig gehackt.

Cybersecurity
Duurzaamheid

‘Ik zorg dat de windmolens veilig blijven draaien’

Gijs van Erp werkt nog geen half jaar bij Capgemini. Maar nu al krijgt hij een flinke portie verantwoordelijkheid als Operational Technology Security Consultant bij Eneco. Zijn taak? Netwerken van 150 windmolenparken draaiende houden.

Cybersecurity

‘Ik wil me ontwikkelen als trusted advisor. Capgemini geeft me daar de ruimte voor’

Bij Capgemini ben je ‘master of your own destiny’, vertelt Rolf Wijma. Dat komt goed uit. Want de senior consultant cybersecurity houdt de touwtjes graag in handen. Elke stap in zijn carrière bij de organisatie plant hij even zorgvuldig. Rolfs doel: het beste halen uit zichzelf en het beste brengen aan zijn klanten.

Cybersecurity

‘Security-issues triggeren me om een oplossing te zoeken’

Via een starttraject voor young professionals begon Demi Imming haar carrière bij Capgemini. Ze ontwikkelt zich nu razendsnel als Cyber Security Consultant. ‘Ik kan nu dingen waarvan ik een halfjaar geleden dacht: hoe dóen ze dat toch zo snel?’

Cybersecurity

‘Superfijn om inhoudelijk én creatief bezig te zijn’

‘Hopelijk kan ik hier snel voor toonaangevende internationale klanten werken’, dacht Manisha Ramsaran toen ze begin 2021 als privacy- en cybersecurityconsultant bij Capgemini startte. Die wens kwam al met haar eerste klus uit: ze werd Lead Writer van een Microsoft-whitepaper voor Nederlandse overheidsorganisaties. ‘We overtroffen de verwachtingen.’

Cybersecurity

‘Bij brand ren ik niet weg, maar ga ik er juist op af’

Als klanten Saskia Kuschke bellen, is er serieus iets aan de hand. Een ransomware-aanval bijvoorbeeld. Gelukkig gedijt de kersverse Capgemini’er juist goed in dat soort stressvolle omstandigheden.

Cybersecurity

Mijn dag als Cybersecurity Consultant

Mehrnaz Pour Morshed vertelt je hoe haar dag als Cybersecurity Consultant eruit ziet. Lees hier haar verhaal!

job alert

Ontvang de laatste vacatures