Digital experience & design

‘Ik ben altijd benieuwd: is wat wij bedenken relevant voor mensen?’

Het idee van een opdrachtgever kan nog zo goed zijn, zegt senior consultant Milou Mertens, maar een propositie is voor mensen pas van waarde als die hun problemen oplost.

Digital experience & design

‘Straks zien miljoenen mensen over de hele wereld mijn concept’

Of het werk van Lara Peeters een beetje tof is? De user experience designer lacht. ‘Ik bouw aan de online customer experience van een van de grootste meubelketens ter wereld. Toffer dan dit kan bijna niet!’

Digital experience & design

‘In mijn oude vak was ik uitgeleerd, ik had behoefte aan iets nieuws’

Lang werkte ze als professional in de mediawereld. Nu is Stephanie Bergman frontend developer bij Capgemini. Bijzondere stap? Aan de ene kant niet, zegt Stephanie. ‘De bouw van een app of site heeft veel raakvlakken met het creatieve werk dat ik vroeger deed. Tegelijk is programmeren helemaal nieuw voor me. Precies de combinatie die ik zocht.’

Business analyse
Digital experience & design

‘Ik ben altijd nieuwsgierig: hoe kan ik een organisatie helpen zich te ontwikkelen?’

Iedereen bij Capgemini weet: heb je een vraag over customer experience, dan moet je bij Milangelo Maduro zijn. Die was als student al thuis in CX. Als business analist zet hij die expertise nu in om klanten vooruit te helpen. En als service offer lead en portfolio lead tilt hij ook Capgemini zelf naar een hoger plan.

Digital experience & design

‘Ik duik steeds dieper in het IT-vak'

Als kersverse IT’er meteen praktijkervaring opdoen. Het is voor Digital Engineer Thomas Kraak dé formule om alle facetten van het vak te ontdekken. Hij beproefde zijn talent daarom bij de Rijksoverheid.

Digital experience & design

‘Dit voelt nu als de juiste plek’

Met haar enthousiasme haalde ze tientallen mensen over om Capgemini-consultant te worden. En uiteindelijk ook zichzelf: Gizem Cinar was eerst corporate recruiter, maar werd in 2019 Pega developer en tester. ‘Deze baan is zó tof.’

Digital experience & design

‘Ik moet de business begrijpen én de software kennen’

Uitgerust met flink wat leergierigheid stapte Lisanne van Leijsen een jaar geleden de IT-wereld in. Met succes, want als Business Analist kan ze haar talent voor efficiëntie helemaal kwijt bij een groot cosmeticabedrijf.

Digital experience & design

‘Ineens zie je hoeveel impact je werk heeft’

De politie moet betrouwbaar, toegankelijk en snel zijn – óók op de online kanalen. Onze front-end developer Gabriël Moawad en zijn Cap-teamleden geven de politie-sites een flinke upgrade. En soms komt zijn werk zelfs in het landelijke nieuws.

Digital experience & design

Ik wil blíjven groeien en dat kan bij Capgemini

Onze collega’s delen graag hun ervaringen, deze week is het de beurt aan Diantha Boll, senior UX Designer bij Idean, het creatieve studionetwerk van Capgemini Invent. Lees hier haar verhaal!

job alert

Ontvang de laatste vacatures