Development

'We leerden van experts én elkaar'

Intensief, confronterend en leerzaam. Zo omschrijven Firenzo Jorden en Archana Murli de Masterclass Front-end Development van Capgemini. Het is nu bijna een jaar geleden dat ze deze introductietraining voor kersverse front-end developers volgden. ‘En we plukken er nog altijd de vruchten van.’

Development

Jamstack en headless commerce: een veelbelovende mix

Met de snelle groei van e-commerce is een optimaal presterende webshop belangrijker dan ooit. In deze blog vertelt front-end developer Gabriël Moawad je hoe headless en jamstack hierbij kunnen helpen.

Development
Testing

‘Ik krijg de vrijheid om mijn eigen pad te vinden’

Zijn loopbaan uitstippelen? Dat is niks voor Matthijs van Boven. ‘Ik denk pas na over de volgende stap wanneer ik mijn huidige werk niet uitdagend meer vind.’ Met die insteek begon hij in 2017 bij Capgemini. En groeide hij in no time door tot senior agile tester, Deputy Lead van het Agile/DevOps Testing-cluster én counselor van negen collega’s.

Development
Tech Talk

Zo sluit je jouw AKS hermetisch af voor hackers

Containerization is hot, Kubernetes daarvoor zowat onmisbaar en Azure Kubernetes Services (AKS) hét platform voor Kubernetes in Microsoft Azure. Elke DevOps-developer werkt ermee. Maar lang niet iedereen kent de fronten waarop je een AKS-cluster en de software die erop draait kunt beveiligen. Joost Went licht in deze blog een tipje van de sluier over de beveiligingsopties binnen AKS.

Development

'Deze klus is een prachtige puzzel'

Ideaal voor echte puzzelaars. Zo noemt senior front-end developer Anja Jonker haar klus bij ABN AMRO. Gewapend met haar kennis van Javascript is ze, samen met acht tot tien collega’s, verantwoordelijk voor de applicaties waarmee zakelijke klanten betalen. ‘Een opdracht waarbij ik elke dag weer iets nieuws leer!’

Development
Tech Talk

Waarom Kotlin een goede keuze is voor multiplatform-toepassingen

Hoe verminder je de complexiteit, zodat je sneller meer onderhoudbare producten kunt bouwen? Gebruik voor al je bedrijfslogica één taal. Dat is het advies van Jan Mostert. In zijn recente Tech Talk liet hij al zien hoe je dat aanpakt. En in deze blog vertelt hij waarom Kotlin zo’n goede keuze is voor bedrijfsapplicaties.

Development
Tech Talk

Het bijhouden van al je apps

Als app-developer werk je in een versnipperd landschap van duizenden devices en heel verschillende ecosystemen. Hoe krijg je daar grip op? Onze mobile-expert Arjan Nieuwenhuis vertelt hoe Visual Studio App Center jouw leven eenvoudiger maakt.

Development

‘Ik wil altijd blijven doorgroeien – en hier kán dat!'

Intensief samenwerken met klanten en teamleden – haar nieuwe rol als Engagement Manager is ‘mensenmens’ Wendy Hos op het lijf geschreven. En ze heeft besloten: ze gaat hier écht goed in worden.

Development

‘SAP biedt veel aanknopingspunten voor een duurzamere bedrijfsvoering’

Linda Naber, SAP sustainability transformation expert, helpt bedrijven transformeren naar een duurzamere bedrijfsvoering en nieuwe businessmodellen. Met scherpe vragen, zachte hand en nieuwe technologieën leidt ze klanten naar de toekomst.

Development
Tech Talk

Een Mendix frontend-laag met REST-services bouwen: zo pak je het aan

In Mendix een web- en native-app zonder dataopslag bouwen? Het kán. En Senior Software Engineer Wouter Penris vertelt je hoe.

Development
Tech Talk

Bouw in vijf stappen je eigen smart home

Programmeren hoef je niet (echt) te leren als je je huis smart wilt inrichten. Frontend developer Aishwarya Dhall legt je uit hoe je in vijf stappen jouw woning smart maakt.

Development

‘Ik heb alleen maar mensen om me heen met dezelfde drive’

Er is geen betere plek denkbaar voor Özge Karaoglu (27) dan Capgemini. De medior software engineer ademt en droomt programmeren. Bij het Front End Track-programma haalde ze het ene certificaat na het andere. Nu staat de energieke young professional in de startblokken voor haar eerste opdracht.

job alert

Ontvang de laatste vacatures