Management consulting
Duurzaamheid

‘Ik daag graag de status quo uit’

‘Challenges geven me energie’, zegt Bo-Iris Bergevoet. Daarom zoekt ze steeds nieuwe hulpvragen, verantwoordelijke rollen en extra kennis. Een half jaar geleden begon ze als Senior Management Consultant bij Capgemini. ‘Ik wil als allround adviseur managementvraagstukken oplossen. En zo voortdurend het verschil maken in digitale transformaties.’

Management consulting

‘Fantastisch: nieuwe talenten helpen groeien – in hun rol én als persoon’

Mathijs de Lepper studeerde af in de wiskunde. Voor zijn werk als consultant is zijn interesse in de menselijke kant minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld bij de begeleiding en ontwikkeling van young professionals.

Management consulting

‘Als management consultant sta je aan de rand van innovatie’

Consultancy is niet voor iedereen. Je moet je snel kunnen aanpassen, flexibel zijn en snel nieuwe contexten eigen kunnen maken. De ‘vlieguren’ die je maakt, zijn vaak uren waarin je hard moet werken, maar de uitzichten die je hebt, de steile leercurve die je beklimt en de connecties die je onderweg maakt, geven veel carrièremogelijkheden, onderschrijft Marije Merckens.

Management consulting

'De waarde van strategic design'

Van het opzetten van een onderneming om de traditionele vormen van lenen binnen de wereldhandel te disrupten tot het inzetten van open data om Europese burgers in te lichten over het coronavirus. Onze senior consultant Pervin Celik is veelzijdig, en strategic design is haar leidraad.

Management consulting

Hoe ik terechtkwam bij Capgemini Invent

Toen Tim Gruijters vorig jaar zijn master Organization studies afrondde, wist hij een ding zeker; hij wou niet meteen werken. Hij pakte zijn backpack en ging een half jaar op reis. Een fantastische ervaring! Toch begon er de laatste maand een gevoel op te borrelen: ''wat als ik terug ben?'' en ''hoe ziet mijn leven er over een tijdje uit?''. In dit blog neemt Tim je mee op avontuur!

job alert

Ontvang de laatste vacatures