Spotlight vacature

"Ik krijg hier de kans om aan grote projecten te werken met veel impact. De afwisseling tussen technische en functionele opdrachten zorgt ervoor dat elke dag anders is en dat ik continu in ontwikkeling blijf. Wat ik het leukst vind? Ik krijg een compleet beeld van de datastroom: vanaf de data acquisitie in de data warehouse tot en met het opzetten van rapportages. Dit in combinatie met een goede werk-prive balans zorgt ervoor dat ik hier al drie jaar met veel plezier werk."

Joane - SAP Consultant

Maak kennis met projecten en ervaringen van toekomstige collega's

Even leek het erop dat Ayşegül Koçak grafisch ontwerper zou worden. Toch koos ze voor een baan in de ICT. Als dataconsultant en business-analist helpt ze haar klant bij het behalen van zijn klimaatdoelen.

Of bekijk de video 

Komt er een klus met een maatschappelijk doel op het pad van Jeroen Jeschke, dan vindt hij dat een groot pluspunt. Met zijn opdracht voor ABN AMRO zat dat wel snor. ‘Ik dacht: dit is waarvoor ik het werk doe.’

Of bekijk de video 

Blijf niet achter, vervang mystery door mastery

In het snel evoluerende landschap van vandaag zijn data en AI van het grootste belang. Waarom? Om organisaties in staat te stellen hun klanten beter te bedienen, om proactief nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en om wijzigingen makkelijker te maken. Om grote stappen vooruit te zetten, moet je beginnen met een stevige basis. 

data & AI bij Capgemini

Waarom werken bij Capgemini?

Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid, diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Heb jij ons al gehoord in de podcast van De Technoloog?

Data Management Consultant worden bij Capgemini, net als Michiel

Meer data vacatures