Ben je geïnteresseerd in Capgemini, maar wil je eerst nog even kennismaken? We organiseren regelmatig kennismakingsevents, zoals webinars en inhousedagen. Hier vertellen we je meer over wie we zijn en de verschillende rollen binnen Capgemini. Zien we je snel?

Events

TestJam 2023 - Embrace Innovation

Innovatie; als professional uit de testindustrie kun je er niet meer omheen. Daarom brengen wij software testing en innovatie samen op donderdag 28 september tijdens TestJam 2023!

XperienceDay 13 oktober

Ben je net afgestudeerd of bijna klaar met je IT studie op hbo- of wo niveau? Of ben je benieuwd hoe het is om bij een IT-Consultancy organisatie te werken en heb je interesse in de IT? Meld je dan aan voor onze XperienceDay op 13 oktober 2023!

Hireday software engineering 19 oktober

Wil jij in één dag laten zien wat je kunt, ontdekken wat Capgemini Engineering jou als junior software engineer kan bieden en de dezelfde dag direct een contract ontvangen? Schrijf je in en laat ons zien waarom we JOU aan boord moeten nemen.

Stagemarkt 14 november

Op 14 november staat de allereerste Capgemini Stagemarkt voor de deur. Tijdens dit event kan je met verschillende collega’s in gesprek gaan over de mogelijkheden binnen Capgemini. Een super event om jezelf te orienteren voor een meewerk of afstudeerstage.

XperienceDay 17 november

Ben je net afgestudeerd of bijna klaar met je IT studie op hbo- of wo niveau? Of ben je benieuwd hoe het is om bij een IT-Consultancy organisatie te werken en heb je interesse in de IT? Meld je dan aan voor onze XperienceDay op 17 november 2023!

Ontvang de laatste vacatures