Vraag je aan een willekeurige collega wat zij zoal waarderen aan Capgemini? Dan hoor je negen van de tien keer, ‘de trainingsmogelijkheden’. Wij geloven namelijk dat onze medewerkers een groot aandeel hebben in ons succes. Daarom ondersteunen wij jou graag vanaf je eerste dag bij de ontwikkeling van je competenties en vaardigheden. En heb je toegang tot honderden trainingen en kennissessies van ons all you can train programma, de Capgemini Academy, Capgemini University en Advantage you.

All you can train

Ga je bij ons aan de slag? Dan mag je eindeloos gebruikmaken van ons All you can train concept. Dat betekent dat je onbeperkt groepstrainingen kunt volgen die passen bij jouw persoonlijke doelen. Je hebt hierbij keuze uit meer dan 500 opleidingen. Zo kun jij jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder ontwikkelen.

Capgemini Academy

Succesvol worden in je rol of meer vakinhoudelijke kennis op doen? Dan biedt de Capgemini Academy jou alle trainingen en opleidingen die je nodig hebt. Je hebt bij ons de vrijheid om zelf jouw eigen pad te kiezen en bepaalt dus zelf welke trainingen daarbij passen. Zo ben je altijd zelf in controle over jouw eigen carrière. Benieuwd naar het trainingsaanbod van de Capgemini Academy?

Capgemini University

Op een unieke en exclusieve locatie in Parijs vind je de Capgemini University. Hier ontmoeten collega’s vanuit alle hoeken van de wereld elkaar en delen zij zo hun kennis. Daarnaast vinden er op internationaal niveau diverse opleidingsprogramma’s plaats die onze collega’s verder helpen bij het ontwikkelen van hun skills.
Capgemini University

Advantage you

Niet alleen onze trainingen en opleidingen, maar ook onze eigen medewerkers zijn een bron van informatie en zitten boordevol kennis. En deze kennis delen zij graag met anderen. Daarom hebben wij binnen Capgemini het Advantage you programma. Binnen dit programma organiseren collega’s verschillende kennissessies en workshops om anderen bij te praten over de laatste trends en nieuwste technologieën. Zo helpen we elkaar om ware professionals te zijn binnen ons vakgebied. En dat ook te blijven.

Ontvang de laatste vacatures