Ben jij klaar voor jouw carrière binnen Digital Manufacturing? Dan is dit jouw kans. Kom er tijdens de In-House dag op 16 juni in één dag achter wat een baan bij Capgemini Engineering jou kan bieden. Zijn wij de ideale match? Dan loop je dezelfde dag nog met een contract de deur uit!

Maak kennis met Digital Manufacturing

Binnen onze Digital Manufacturing afdeling ga jij aan de slag met de toekomst van productie. Denk hierbij aan technologiën als digital twins, robotics en AI. Je automatiseert en optimaliseert productieprocessen voor snellere, efficiëntere en hoogwaardige resultaten. Met jouw kennis lever jij een bijdrage aan projecten afkomstig uit een zeer divers en multisectoreel portfolio van meer dan 200 klanten! Met meer dan 52.000 collega’s in meer dan 30 landen, ben jij in één klap onderdeel van een internationale community van technische experts.

Wat kan ik verwachten tijdens de In-House dag?

Tijdens deze dag maak je kennis met onze mensen, de cultuur, de sfeer bij Capgemini Engineering en de werkzaamheden binnen onze Digital Manufacturing afdeling. Door het maken van een interactieve opdracht en speeddates ervaar je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Als het een match is bieden wij jou dezelfde dag nog een contract aan!

Voor wie is de Digital Manufactring In-House dag?

De Digital Manufacturing In-House dag past helemaal bij jou als je:

  • Een Bachelor- of Master opleiding in Industriële Automatisering, Embedded Systems, Technische Natuurkunde, Besturingtechniek, Informatica of een andere technische opleiding hebt gevolgd. 
  • Je basiskennis hebt van PLC/SCADA/MES-systemen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt & vloeiend Nederlands spreekt. 
  • Interesse hebt in één van de onderstaande vakgebieden. 

Hoe ziet de dag eruit?

09:45 – 10:00 Inloop

10:00 – 10:45 Kennismaking & presentatie

10:45 – 12:15 Case 

12:15 – 12:45 Pauze

12:45 – 14:45 Case bespreking & speed dates

Locatie

Tijdens de Digital Manufacturing In-House dag verwelkomen we je in ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht

Schrijf je hier in