Ben jij er klaar voor om jouw carrière af te trappen als embedded software engineer? Kom er dan tijdens de In-House dag op 15 juni in één dag achter wat een baan bij Capgemini Engineering jou kan bieden. Zijn wij de ideale match? Dan loop je dezelfde dag nog met een contract de deur uit!

Een baan als Junior Embedded Engineer

Als embedded software engineer ben jij de specialist in het ontwerpen en implementeren van software voor geavanceerde hightech apparatuur. Je vertaalt de wensen van de klant naar slimme technische oplossingen en werkt voor toonaangevende bedrijven zoals ASML, Philips, Vanderlande, Bosch en de NS.

Je hebt de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, waardoor geen dag hetzelfde is. Naast je werkzaamheden voor onze klanten krijg je de kans om je vaardigheden uit te breiden met behulp van trainingen. Zo bieden we bijvoorbeeld het OHIO opleidingsprogramma aan, waarin je in slechts 2 weken wordt klaargestoomd voor de rol van software engineer. Hierdoor krijg je alle tools in handen om succesvol te zijn in deze uitdagende functie.

Maak kennis met Capgemini Engineering

In de wereld van vandaag is verandering een constante factor. Het benutten van het positieve potentieel van verandering is waar het bij Capgemini Engineering om draait. Innovatie is ons leidend principe – een inspiratie die Capgemini Engineering tot leven brengt en betekenis geeft aan alles wat we doen.

Een aantal van onze USP’s op een rijtje;

·       Internationale projecten

·       Multi-sector expertise

·       Focus on innovatie en R&D

·       Geavanceerde technologie

Wat kan ik verwachten tijdens de Junior Embedded Software Engineer In-House dag?

Tijdens deze dag maak je kennis met onze mensen, de cultuur en de werkzaamheden bij Capgemini Engineering. Door het maken van een interactieve opdracht en speeddates ervaar je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Als het een match is bieden wij jou dezelfde dag nog een contract aan!

Voor wie is de Junior Embedded Software Engineer In-House dag?

De Junior Embedded Engineer In-House dag past helemaal bij jou als je:

·       Jouw hbo/wo studie gerelateerd aan software & engineering (bijna) hebt afgerond;

·       Interesse hebt in het werken met C#, C++, Java, Python, hardware & software;

·       Maximaal 2 jaar werkervaring hebt;

·       Een Nederlands niveau hebt van minimaal B2;

Hoe ziet de dag eruit?

09:45 – 10:00 Inloop

10:00 – 10:45 Introductie

10:45 – 12:15 Case 

12:15 – 12:45 Pauze

12:45 – 14:45 Case bespreking & speed dates

14:45 – 15:30 Afsluiting 

Locatie

Tijdens de Junior Embedded Software Engineer In-House dag verwelkomen we je op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht

Geïnteresseerd?

Ben jij er klaar voor om je carrière met een vliegende start af te trappen als Junior Embedded Software Engineer bij Capgemini Engineering? Schrijf je dan nu in en wie weet zijn wij de ideale match.

Schrijf je hier in