Woensdag 15 juni | Utrecht, Leidsche Rijn | 10:00 - 15:30

Ben jij er klaar voor om jouw carrière af te trappen als mechanical engineer? Kom er dan tijdens de In-House dag op 15 juni in één dag achter wat een baan bij Capgemini Engineering jou kan bieden. Zijn wij de ideale match? Dan loop je dezelfde dag nog met een contract de deur uit!

Een baan als Junior Mechanical Engineer

Als mechanical engineer ben jij de expert in het vertalen van klantwensen naar technische oplossingen. Je werkt samen met een team aan het ontwerpen en implementeren van mechanische hardware, terwijl je bestaande methoden en processen optimaliseert om waarde toe te voegen aan het eindproduct. Bij bedrijven zoals ASML, Philips, Vanderlande, Bosch en de NS werk je aan uitdagende projecten en maak je regelmatig de overstap naar nieuwe opdrachten.

Naast je werkzaamheden voor onze klanten krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van trainingen. Zo volg je bijvoorbeeld het OHIO opleidingsprogramma tijdens je eerste 2 weken, waardoor je zo aan de slag kunt als junior mechanical engineer.

Maak kennis met Capgemini Engineering

In de wereld van vandaag is verandering een constante factor. Het benutten van het positieve potentieel van verandering is waar het bij Capgemini Engineering om draait. Innovatie is ons leidend principe – een inspiratie die Capgemini Engineering tot leven brengt en betekenis geeft aan alles wat we doen.

Een aantal van onze USP’s op een rijtje;

·       Internationale projecten

·       Multi-sector expertise

·       Focus on innovatie en R&D

·       Geavanceerde technologie

Wat kan ik verwachten tijdens de Junior Mechical Engineer In-House dag? 

Tijdens deze dag maak je kennis met onze mensen, de cultuur en de werkzaamheden bij Capgemini Engineering. Door het maken van een interactieve opdracht en speeddates ervaar je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Als het een match is bieden wij jou dezelfde dag nog een contract aan!

Voor wie is de Junior Mechanical Engineer In-House dag?

De Junior Mechanical Engineer In-House dag past helemaal bij

jou als je:

·      Jouw hbo/wo studie in mechanical engineering, electrical engineering, aeronautical engineering, of een andere vergelijkbare studie (bijna) hebt afgerond;

·      Maximaal 2 jaar werkervaring hebt;

·      Een Nederlands niveau hebt van minimaal B2;

Hoe ziet de dag eruit?

09:45 – 10:00 Inloop

10:00 – 10:45 Introductie

10:45 – 12:15 Case 

12:15 – 12:45 Pauze

12:45 – 14:45 Case bespreking & speed dates

14:45 – 15:30 Afsluiting 

Locatie

Tijdens de Junior Mechanical Engineer In-House dag verwelkomen we je op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht

Geïnteresseerd?

Ben jij er klaar voor om je carrière met een vliegende start af te trappen als Junior Mechanical Engineer bij Capgemini Engineering? Schrijf je dan nu in en wie weet zijn wij de ideale match.

Schrijf je hier in