Een kijkje achter de schermen

Woensdag 8 november 2023 | 17:00 - 19:00 | Leidsche Rijn, Utrecht

Kom er tijdens 'Innovatie in een weerbare, digitale samenleving' samen met professionals zoals jij achter wat de toekomst van digitale innovatie betekent voor een veilig Nederland. 

Trends in Veiligheid is een jaarlijks visierapport voor Capgemini, waarin de belangrijkste (digitale) ontwikkelingen worden geschetst in het domein van openbare orde en veiligheid.

Het afgelopen jaar zagen we een verdere versnelling van een ontwikkeling die toch al niet was te stuiten: de digitalisering van de samenleving. Nu, medio 2023, kunnen we vaststellen dat die digitalisering tot in de haarvaten van ons leven is doorgedrongen. Het is aan de veiligheidssector om mee te bewegen met de ontwikkelingen, om optimaal gebruik te maken van innovaties en om net als altijd de veiligheid van ons allen te garanderen. Online, maar ook in het fysieke domein – en gebruikmakend van nieuwe digitale technologieën.

Ontdek tijdens dit event uitdagingen binnen het domein openbare orde en veiligheid en neem deel aan de discussie over VR en AI.

Vien Germawi neemt je mee op het gebied van VR en verteld hoe deze technologie wordt ingezet om realistische training scenario's te creëren bij de politie. 

Siebe Vaartjes vertelt over hoe de publieke sector het vertrouwen in AI kan versterken. Ook bespreekt hij transparantie, ethische richtlijnen en het belang van menselijke controle bij het gebruik van AI. 

Marcel Kordes sluit de avond af met de ontwikkelingen en uitdagingen van onze klanten. 

Agenda

17:00 – 17:30 | Inloop

17:30 – 17.35 | Welkom door Marcel Kordes

17.35 – 18:05 | Deepdive: Innovatie in een weerbare, digitale samenleving.

18:05 – 18:25 | De grote uitdagingen van onze klanten en welk antwoord we daarop geven.

18:25 – 18:30 | Afsluiting door Marcel Kordes

18:30 – 19:00 | Netwerk & Borrel

Locatie

Tijdens 'Innovatie in een weerbare, digitale samenleving' verwelkomen we je op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht