Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini. Je ervaart onze cultuur en hoe het is om bij ons te werken. De dag begint met een korte kennismaking en een presentatie waarin je alles te weten komt over Capgemini, onze afdeling (waar onze test engineers onder vallen), en het team waarin we jou graag verwelkomen. Daarna ga je aan de slag met een uitdagende case en ga je in gesprek met onze managers en Test Engineers om te kijken of er een match is.

Wat ga je doen als Junior Test Engineer?

Veel ontdekken. Veel leren. Veel toegevoegde waarde leveren en ervaring opdoen in klantprojecten. De eerste dagen bij Capgemini beginnen we met onboarden. De daaropvolgende weken staan in het teken van de Testing Masterclass met aanvullende trainingen en het behalen van externe certificaten zodatje de fijne kneepjes van het testvak leert. Je leert hoe je agile werkt, hoe testen werkt in een agile omgeving en de basisprincipes van test automation.
Hierna zoeken we een passend project voor je en kan je aan de slag als Test Engineer waardoor onze klant zijn doel bereikt. Doet de software wat de klant verwacht? Kunnen gebruikers hier goed en effectief mee werken? Zitten er geen fouten in het systeem? Jij waarborgt de kwaliteit, voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers.
Heb jij, of bijna, een HBO/WO diploma, interesse en affiniteit met IT en ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan zien we je sollicitatie (CV en korte motivatie) graag tegemoet!

Voor deze HireDay zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom vragen we je om voor 5 juni je aan te melden. Na je aanmelding vragen je om een online assessment te maken. Op basis van dit assessment vindt de selectie plaats en hoor je daarna of je wordt uitgenodigd.

Je kunt je inschrijven tot en met 5 juni 2022.

Kijk voor meer informatie op onze vacature voor Junior Test Engineer: https://werkenbijcapgemini.nl/vacatures/junior-test-engineer-utrecht-a0w09000001izplaao
Datum: 9 juni 2022
Locatie: Utrecht, Ons hoofdkantoor zit Reykjavikplein 1 (naast station Leidsche Rijn)
Tijd: vanaf 10:30 uur tot uiterlijk 14:45 uur.