De digitale wereld van nu brengt vele kansen met zich mee, maar ook risico’s. Organisaties kunnen ten prooi vallen aan hackers of cyberaanvallen. Je leest steeds vaker over websites die platgelegd worden of over vertrouwelijke informatie die op straat komt te liggen. Dit is natuurlijk heel onwenselijk en digitale veiligheid is dan ook een absolute randvoorwaarde voor onze klanten. Daarom wordt de vraag naar cybersecurityspecialisten steeds groter.

Onze strategie

Bij Capgemini is het onze ambitie om een “Leader for Leaders” te zijn in cybersecurity. We hebben hiervoor alles in huis en om onze missie kracht bij te zetten hebben we een nieuwe cybersecurity community opgericht. Verschillende bestaande Capgemini cybercommunities zijn hierbij samengebracht in één sterke en inspirerende cybersecurity community van wereldklasse. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zijn alle cybersecurity- en privacyprofessionals samengebracht in één globale cybersecurity unit. Zo kunnen we optimaal samenwerken aan een gezamenlijke visie, gericht op het oplossen van de cybersecurityuitdagingen van onze klanten.

Dé partner in digitale transformatie

Met de toenemende digitalisering verwachten onze klanten steeds meer van ons. Een uitdaging die we graag aangaan. Om extra waarde te creëren en een leidende rol te blijven spelen bieden we innovatieve en compleet geïntegreerde end-to-end dienstverlening. Met onze meer dan 160 security- & privacy professionals -en onze partners- zijn wij in staat onze klanten te adviseren en ondersteunen op strategisch, tactisch en operationeel vlak, binnen alle belangrijke onderdelen van cybersecurity. Met onze nieuwe cybersecurity unit hebben onze klanten de kennis en kunde van professionals over de hele wereld tot hun beschikking.

The place to be voor security professionals

We zijn een van de leidende spelers op de Nederlandse markt. Maar de beste community word je alleen met de beste professionals. Wij geloven er volledig in dat wij met onze nieuwe cybersecurity practice een sterke marktpositie verwerven en onze professionals uitstekende ontwikkelmogelijkheden kunnen bieden. Het is een interessante, uitdagende en passende werkomgeving voor alle security en privacy professionals. Voor zowel onze huidige werknemers als voor nieuwe collega’s moet gelden: als je een carrière in cybersecurity en privacy wilt, dan is Capgemini waar je moet zijn.

Jouw carrière in Cybersecurity

Door één sterke unit te creëren en door strategische adviseurs op een lijn te brengen met gespecialiseerde securitysales, zijn we optimaal uitgerust om uitdagende projecten binnen te halen. Ook kunnen we verbintenissen aangaan met leidende leveranciers van innovatieve securityoplossingen. Deze partnerships stellen ons in staat om hoogwaardige business en technische implementatieprojecten te leveren. Projecten dus waar onze security professionals echt hun tanden in kunnen zetten! Met altijd interessante, uitdagende projecten en de leukste collega’s is Capgemini dé werkgever waar je je carrière in de cybersecurity kunt starten of een nieuwe impuls kunt geven. Bij Capgemini kun je hiervoor verschillende opleidingen volgen. Om de beste in jouw vak te worden én te blijven. Een greep uit deze opleidingen zie je hieronder.

Opleidingen

Voor de startende cybersecurityconsultant bieden we de diverse opleidingen waarin je alles leert wat je moet weten voor je eerste opdracht, zoals:
  • Cyber Security Awareness
  • Information Security Foundation (ISFS)
  • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
Als meer ervaren cybersecurityconsultant ben je natuurlijk ook nog niet uitgeleerd. Veel gevolgde trainingen zijn dan:
  • Certified Cloud Security Professional – CCSP
  • Offensive Security Certified Professional – OSCP
  • Certified Information Privacy Professional Europe – CIPP/E
Ook bieden wij in samenwerking met onze partners trainingen gericht op specifieke methoden en technologieën.
job alert

Ontvang de laatste vacatures