Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op slimme cloudstrategieën. We bouwen, implementeren en hosten schaalbare cloudgebaseerde applicaties via Platform-as-a-Service (PaaS). Hierin werken we samen met public cloudservices, zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google en Force.com. En met producten op basis van Cloud Foundry, zoals Pivotal Cloud Foundry en IBM Bleumix.

Wat we doen binnen Infrastructure Services

We helpen onze klanten sneller te innoveren, te experimenteren en op te schalen, precies zoals de markt van hen vraagt. Hierin werken we samen met public cloudservices, zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google en Force.com. En met producten op basis van Cloud Foundry, zoals Pivotal Cloud Foundry en IBM Bleumix. Zo combineerden we bijvoorbeeld DevOps en de cloud door met IBM Bluemix PaaS een applicatie te creëren voor een nieuwe, online service van een pakketdienst. Nieuwe uitbreidingen kunnen we daarbij continu heel gemakkelijk implementeren, om zo de service verder te verbeteren. Of wat te denken van een optimale, gebruikersgerichte en verbonden werkplek, volledig veilig en flexibel?

Opleidingen

Als je bij ons start, bieden wij jou diverse masterclasses. Dit is een opleidingstraject waarin je alles leert wat je moet weten voor je eerste opdracht. Ook als je al wat meer ervaring hebt zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je kunt o.a. de volgende trainingen volgen:
  • Certified Cloud Security Professional – CCSP
  • DevOps opleidingen
  • Scrum
  • Integrated Architecture Framework (IAF)
  • Information Security Foundation
Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden. Via ons all you can train principe zijn er honderden opleidingen voor jou beschikbaar.

Is Infrastructure Services interessant voor jou?

Het directe contact met de klant en hem/haar helpen om het werk zo goed mogelijk te kunnen doen, dat is wat voldoening geeft. Dat je daarnaast ook nog in leuke teams werkt, maakt het alleen maar mooier. Je krijgt de kans om oplossingen, diensten en leveranciers te verbinden. En zo realiseer je geïntegreerde oplossingen, volledig geïmplementeerd binnen de IT-infrastructuur.
job alert

Ontvang de laatste vacatures