Geen enkel proces binnen een bedrijf is hetzelfde. Daarom leveren we graag ICT oplossingen die echt aansluiten op de businesseisen van onze klanten. Als developer speel jij hierin een grote rol. Je pakt vraagstukken van grote organisatie aan en ontwikkelt hiervoor geavanceerde software en applicaties waar uiteindelijk duizenden mensen gebruik van maken.

Je kunt bij ons aan de slag met de meest uiteenlopende tools, platformen en programmeertalen. Bijvoorbeeld Java (7), CSS, HTML, JPA, Spring Boot, Appian, Pega, Mendix en nog veel meer. We werken met low-code applicatieplatformen waardoor we in een hoog tempo nieuwe applicaties leveren. Daarbij zijn onze software developers stuk voor stuk expert in hun vakgebied. En omdat zij graag hun kennis delen, ben je altijd op de hoogte van de laatste inzichten en technieken.

Wat we doen binnen Software Development

De opdrachten zijn heel divers. Voor de ene klant ontwikkelen we bijvoorbeeld een slimme betaalapplicatie. En voor een andere klant bouwen we een volledig webportaal waarin de organisatie makkelijk alle zaken met haar klanten kan regelen. Dit doen we onder andere voor banken, verzekeraars, retail, een non-profitorganisatie of industrie. Benieuwd naar zo’n project. Bekijk dan onderstaande video.

Opleidingen

Voor de startende developer hebben we een ontwikkeltraject ingericht waarin je de fijne kneepjes van het vak leert. Dit traject noemen wij de Software Engineer Track. O.a. de volgende onderdelen komen aan bod:
  • Java en .NET programmeren
  • Consultancy skills – communiceren
  • Scrum
Voor de meer ervaren developer hebben we natuurlijk ook voldoende mogelijkheden om te ontwikkelen. Bijvoorbeeld:
  • Data modellering
  • Informatieanalyse
  • Agile projectmanagement

Is Software Development interessant voor jou?

Je werkt met de nieuwste technologieën en kunt zo veel uitproberen. Via een Proof of Concept krijg je de kans om te checken welke technologie het beste past bij dit specifieke project. Samen met andere professionals in een uitgebreid technisch team bouw je aan producten die impact hebben. Want met jouw oplossingen creëer je gemak, efficiëntie en succes. En dat is ook nog vaak direct zichtbaar. Dus je kunt jouw resultaten delen met familie en vrienden. Werk om trots op te zijn.
job alert

Ontvang de laatste vacatures