29 november 2023 | 17:30 - 21:00 | Leidsche Rijn, Utrecht

Wil jij ervaren hoe we samen met onze klanten innovatie omarmen en échte veranderingen teweegbrengen? Ontdek de magie van SAP-transformaties tijdens 'Value. Together. SAP' op woensdag 29 november.

Bij Capgemini staan we aan de frontlinie van zakelijke transformaties met SAP, en we doen dat met passie! We brengen waarde, omarmen innovatie en, het allerbelangrijkste, we werken zij aan zij met onze klanten om echte veranderingen te realiseren. Dit evenement opent de deuren voor jou om onze klantgerichte aanpak zelf te ervaren!

Laat je onderdompelen in inspirerende sessies, geniet van een hapje en drankje op het innovatieplein en ontmoet vele andere SAP professionals!

Voor wie?

Ben jij enthousiast over zakelijke transformaties en heb je ervaring met SAP? Dit is hét moment om je te mengen met like-minded professionals, nieuwe inzichten op te doen en ideeën te laten opbloeien.

Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje op het evenement!

Wat staat er op de agenda?

17:30 - 18:30 uur    Inloop met walking dinner op het innovatieplein

18:30 - 19:00 uur    Keynote: "Hey SAP, make me some money today"

19:00 - 19:30 uur    Subsessie ronde 1 (zie onderstaand)

19:30 - 20:00 uur    Subsessie ronde 2 (zie onderstaand)

20:00 - 21:00 uur    Borrel en netwerken op het innovatieplein

"Hey SAP, make me some money today"

Sander Zijlstra, Head of ERP Advisory 

Alex Bulat, Group Technology Director alias The Tech Guy

Waarom richt Capgemini SAP S/4HANA transformaties in en hoe levert het daarmee businesswaarde voor de klant? Laat je inspireren door onze experts Sander Zijlstra en Alex Bulat op een reis voorbij de huidige mogelijkheden. Denk mee in de eindeloze waarde van SAP. Een verhaal over value driven SAP transformaties, nu en in de toekomst.

Subsessies

Locatie

Tijdens Value. Together. SAP verwelkomen we je op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Benieuwd? Kijk dan alvast de kantoorrondleiding.

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht