Ben jij benieuwd hoe Capgemini met behulp van innovatieve technologieën Nederland veiliger maakt en houdt? Wil je daarnaast weten hoe jij zelf als business analist of transformatiemanager binnen Capgemini kunt bijdragen aan een veiliger Nederland? Meld je dan aan voor deze sessie en kijk achter de schermen van ons werk in het veiligheidsdomein!

Waar en wanneer?

  • Datum: Woensdag 30 november 2022
  • Tijd: 16:30 - 17:30 uur
  • Waar: Online

Wat kun je verwachten?

Deze bijzondere periode vraagt veel van organisaties. Zeker in het openbare orde en veiligheid domein ligt er een grote opgave om Nederland veilig te houden in een tijd van versnelde digitalisering en grotere dreigingen.

Tijdens dit event nemen we je daarom aan de hand van het Trends in Veiligheid visierapport 2022, uitgebracht door experts binnen Capgemini, mee in de wereld van digitale innovatie in het veiligheidsdomein. Daarnaast maak je kennis met enkele business analisten en projectleiders binnen Capgemini en ontdek je aan welke uitdagende projecten zij werken.

Siebe Vaartjes, spreker op het evenement, vertelt graag over zijn passie en werk: Veiligheid.

Voor wie?

Heb jij een aantal jaren werkervaring als business analist of transformatiemanager en wil je weten hoe wij bijdragen aan een veiliger Nederland en welke rol jij hierin zou kunnen spelen? Dan ontmoeten we je graag tijdens deze sessie!