Ben jij benieuwd hoe Capgemini met behulp van innovatieve technologieën Nederland veiliger maakt en houdt? Wil je daarnaast weten hoe jij zelf als business analist, lead business consultant of transformatiemanager binnen Capgemini kunt bijdragen aan een veiliger Nederland? Meld je dan aan voor deze sessie en kijk achter de schermen van ons werk in het veiligheidsdomein!
Deze bijzondere periode vraagt veel van organisaties. Zeker in het openbare orde en veiligheid domein ligt er een grote opgave om Nederland veilig te houden in een tijd van versnelde digitalisering en grotere dreigingen.

Ben jij benieuwd hoe Capgemini door digitale innovatie Nederland veilig houdt? Onze collega’s Saskia Wechseler en Siebe Vaartjes nemen jou mee in een aantal van de vraagstukken waar zij aan werken en vertellen op welke manier zij bijdragen aan een veiliger Nederland. Spreekt dit jou aan en wil jij weten hoe jij aan een veiliger Nederland kunt bijdragen? Meld je dan aan voor deze sessie en kijk achter de schermen van ons werk in het veiligheidsdomein!

Waar en wanneer?

  • Datum: Vrijdag 17 juni 2022
  • Tijd: 16:30 - 17:30 uur
  • Waar: Kantoor Capgemini, Reykjavikplein 1, Utrecht

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van het Trends in Veiligheid visierapport 2022, uitgebracht door experts binnen Capgemini, word je in een uurtje meegenomen in de wereld van digitale innovatie in het veiligheidsdomein.
Daarnaast maak je kennis met enkele business analisten en projectleiders binnen Capgemini en ontdek je aan welke uitdagende projecten zij werken.

Business & Technology Services

Onze BTS (Business & Technology Services) practice binnen Capgemini werkt, met in totaal 350 business analisten, architecten en projectleiders, op het snijvlak van business en IT.
Binnen het domein Openbare Orde & Veiligheid focussen we met een enthousiaste club collega’s op oplossingen voor een veiliger Nederland.
Wil je weten hoe wij bijdragen aan een veiliger Nederland en welke rol jij hierin zou kunnen spelen? Dan ontmoeten we je graag tijdens deze sessie!