Je hebt al best wat gezien in je carrière. Daarmee ben je een inspiratie voor collega’s met minder ervaring. Die inspiratie breng je graag, maar ook jij wordt graag enthousiast van mooie projecten, prettige samenwerkingen en nieuwe uitdagingen. Je bent nooit te oud om te leren. Dat vind jij ook.

Jouw ontwikkeling

Ons all-you-can-train concept spreekt jou vast aan. Talloze opleidingen en trainingen om te zorgen dat jij nog beter in je vak wordt. Of misschien vind je het tijd voor verandering en wil je jouw expertise loslaten op een ander type software of binnen een andere sector. Je krijgt de vrijheid binnen Capgemini om te groeien in of richting de rol die bij jou past.

Je collega’s bij Capgemini zijn vaak gelijken, met wie je goed kunt sparren of kennis kunt delen. Zo komen jullie samen tot de beste ideeën. Vanachter je bureau of onder het genot van een biertje heb je de beste gesprekken en komen jullie samen tot nieuwe inzichten of ontstaan er zelfs vriendschappen. Bij Capgemini bieden we je de mogelijkheden van een groot bedrijf, maar zal je merken dat de sfeer aanvoelt als die van een klein bedrijf.

Alvast kennismaken met één van onze senior professionals? Bekijk dan het filmpje en leer onze collega Christiaan Tick kennen.

Interessant voor jou?

Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Je krijgt bij ons namelijk de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en echt een impactvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Want geloof het of niet, jouw onderzoek of slimme IT-oplossing wordt straks echt gebruikt door onze opdrachtgevers.
job alert

Ontvang de laatste vacatures