Geen zin in koffierondjes, telefoontjes beantwoorden en kopieerwerk tijdens je stage? Kies dan voor een afstudeerstage bij Capgemini. Want met verschillende opdrachten en onderzoeksgebieden, maak jij écht het verschil. En zorg je wellicht voor een mooie start van jouw carrière.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom stimuleren we onze klanten en partners om innovatie hoog op de agenda te zetten. Om onze klanten en partners hierbij te helpen én om ervoor te zorgen dat wijzelf ook altijd meegaan en werken met de nieuwste technologieën, hebben we bij Capgemini de Applied Innovation Exchange (AIE) geïntroduceerd. Een wereldwijd, groeiend netwerk van verschillende innovatieve centra die ervoor zorgen dat we bij Capgemini altijd voor blijven lopen. We werken hier met de laatste technologieën, proberen de nieuwste innovaties uit en kijken hoe dit in het bedrijfsleven toegepast kan worden. En als stagiair ga jij voor ons hiermee aan de slag!

Onze onderzoeksgebieden

Je kunt bij ons stage lopen binnen verschillende gebieden. Onderzoek bijvoorbeeld hoe nieuwe technologieën kunnen bijdragen aan corporate social responsibility (CSR). Zoek de grenzen van nieuwe innovaties op en ga na hoe je deze kan inzetten in het bedrijfsleven. Of geef anderen een kijkje in de wereld van innovatie en technologie met een toffe game of demo. Waar je interesses ook liggen, we hebben een tal aan mogelijkheden. 

Interessant voor jou?

Ben je een hbo of wo student en zoek je een uitdagende meeloop- of afstudeerstage? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Je krijgt bij ons namelijk de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en echt een impactvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Want geloof het of niet, jouw onderzoek of slimme IT-oplossing wordt straks echt gebruikt door onze opdrachtgevers. En kom je die straks misschien zomaar tegen in het dagelijkse leven.

Heb je vragen over een (afstudeer)stage bij Capgemini? Mail dan naar:
job alert

Ontvang de laatste vacatures