Ben je net afgestudeerd of bijna klaar met je IT studie op hbo- of wo niveau? Of ben je benieuwd hoe het is om bij een IT-Consultancy organisatie te werken en heb je interesse in de IT? Meld je dan aan voor onze XperienceDay op  26 augustus. Hier maak je op een informele manier kennis met Capgemini en ervaar je wat wij doen als IT-Consultancy organisatie.
Tijdens de XperienceDay vertellen we je alles over Capgemini, wie we zijn, wat we doen en waarom het zo gaaf is om bij ons te werken! We nemen je mee door de verschillende afdelingen en carrière mogelijkheden. Maar, je gaat ook zelf aan de slag! We dagen jou en de andere deelnemers uit met een case. Gedurende de dag en tijdens de case word je begeleid door onze consultants. Zo ervaar je zelf hoe het is om te werken bij Capgemini.
Het is van groot belang dat jij weet wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Capgemini, daarom geven we graag uitgebreid antwoord op al jouw vragen. Hoe ziet het programma eruit? De dag begint om 12:30 uur met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini. Daarna gaan we aan de slag met een case en zul je verschillende consultants ontmoeten die je mee kunnen nemen de organisatie door. We sluiten de dag vervolgens af met een gezellige borrel rond 17:00 uur!
Ben jij aan het oriënteren op een afstudeerstage of startersfunctie in de IT? En ben je benieuwd of een carrière in de IT en bij Capgemini iets voor jou is? Ontdek het tijdens onze XperienceDay!
Je kunt je inschrijven voor deze XperienceDay tot en met 24 augustus!